diensten

3D Rendering

3D Rendering

3D-rendering is een krachtig hulpmiddel voor het ontwerpen en creëren van realistische beelden met extra visuele effecten voor architectonische ontwerpen, productprototypes, machines,… Met 3D-rendering zetten we functionele tweedimensionale tekeningen om in realistische driedimensionale beelden. We visualiseren het ontwerp vanuit verschillende perspectieven, zoomen er op in, presenteren het object met levensechte belichting en met de juiste textuur van elk detail, waardoor het onderwerp er hyperrealistisch uitziet. Voor bedrijven die de standaard 2D visuele weergaven (foto’s, tekeningen) willen overstijgen, is 3D-rendering een effectieve manier om de creatieve voorsprong te krijgen die nodig is om zich van concurrenten te onderscheiden en klanten te inspireren.

Illustraties

illustratie

Illustraties geven elk project een unieke identiteit, afhankelijk van de gekozen stijl. Of het nu gaat om gedetailleerd lijnwerk of meer abstracte en geometrische vormen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Als je je wil onderscheiden van de massa en een blijvende indruk wenst achter te laten, biedt een unieke illustratie een onvergetelijke ervaring voor kijkers en klanten. Met onze deskundige illustratoren aan boord ben je verzekerd van een opvallend resultaat.

2D Animatie

Of je nu werk maakt van een explainer video, tutorials, commercials, televisieserie of videogame, 2D-animatie brengt je visie tot leven. We animeren karakters en voegen textuur en pit toe aan elk project. 2D-animatie biedt eindeloze mogelijkheden. Met behulp van state-of-the-art software voegen we realisme en artistieke expressie toe aan verhalen, video’s en andere projecten. Maak een upgrade in je creatieve gereedschapskist en ervaar vandaag nog de magie van 2D-animatie.

3D Animatie

Met 3D-animaties maak je een blijvende indruk op je publiek. Dankzij de huidige technologie brengen we je verhaal tot leven met personages, omgevingen en visuele effecten die echt tot de verbeelding spreken. Gedetailleerde animaties die kijkers boeien en verbazen tot vereenvoudigde versies voor visuele communicatie, we hebben elk aspect onder de knie. We helpen je project tot leven te brengen op een manier die je publiek ongetwijfeld zal boeien.

Sound Design

Sound design is een essentieel onderdeel van elk audiovisueel project. Het is de kunst van het creëren van geluiden die de kijker onderdompelen in de wereld van het project. Van het creëren van een sfeer tot het versterken van emoties, geluiden zijn een krachtig hulpmiddel om een verhaal te vertellen. Met onze ervaring en expertise in sound design, zorgen we ervoor dat je project een blijvende indruk maakt op je publiek.

Video Editing

Videomontage biedt een wereld aan creatieve mogelijkheden. Je huurt een persoonlijke regisseur in die het verhaal dat jij wil vertellen tot leven brengt. Of het nu gaat om het maken van social media posts, korte films, het produceren van een highlight reel of het toevoegen van speciale effecten aan je homevideo’s, er wordt iets magisch gecreëerd tijdens het montageproces.

Tools die ons helpen jouw digitale project te verwezenlijken

autodesk

Autodesk maya

3d

3ds max

Zbrush

Zbrush

Mudbox

Mudbox

Blender

Blender

V-ray

V-ray

Autocad

Autocad

Archicad

Archicad

Revit

Revit

Interesse? Contacteer ons nu...

© THE SKILLS HUB SRL - Oostkamp, Belgium - Iasi, Romania - Bilbao, Spain