tools

PIM-tools

Elke marketingafdeling zou haar productgegevens moeten centraliseren in een Product Information Management (PIM)-tool. Om op elk moment de juiste gegevens bij de hand te hebben voor elk gebruik: website, catalogus, datasheets, advertentie… Geen foto’s die ergens op een CD of de harde schijf van een secretaresse. Geen urenlange manuele verzameling van gegevens uit ERP-systemen (prijzen), agentschappen (foto’s), marketeers (beschrijvingen), vertegenwoordigers (USP’s) en productie (3D-visuals). Alles op 1 plaats, verbonden met de systemen waar de gegevens uit gehaald kunnen worden.

SKKILLS heeft PIM-tools gebouwd voor organisaties die hun gegevens bij de hand moeten hebben en deze snel beschikbaar moeten maken voor hun dealers, marketing executives, verkopers en agentschappen. Wilt u dat uw dealers kunnen inloggen, om de nodige foto’s te downloaden? Willen uw verkopers in een oogwenk een nieuwe productfiche genereren met de meest recente beschikbare gegevens? Uw gepersonaliseerde PIM-tool doet de magie voor u.

ERP-systemen

Er zijn genoeg kant-en-klare oplossingen voor uw ERP, maar sommige organisaties hebben hun zeer specifieke workflow of specifieke wensen die gewoon niet passen bij de standaard beschikbare oplossingen. Ook moet elke oplossing uw business ondersteunen, en moet u de manier waarop u zaken doet niet aanpassen aan een oplossing.

SKKILLS schrijft web-based ERP-systemen die passen bij uw bedrijf zoals u dat wilt en die gekoppeld kunnen worden aan standaard boekhoudoplossingen. Zo voldoet uw workflow aan elke wens die u heeft voor uw ERP. Wij ontwikkelen uw eigen oplossing, zonder workarounds en halfslachtige oplossingen. Indien nodig in fasen, volgens uw behoeften en budget. Web-based, zodat elke gebruiker altijd online kan inloggen in het ERP. Met rapporteringstools op maat van uw specifieke behoeften. En nog veel meer mogelijkheden… Ontdek wat een ERP op maat van uw behoeften echt voor uw bedrijf kan betekenen.

KPI-dashboards

Het zijn cijfers die tellen. Maar hoe houdt u het overzicht over al die cijfers? Een duidelijke visualisatie van uw cijfers in een dashboard met vergelijking met een vorige periode of een budget geeft u in één oogopslag alle informatie die u moet weten. U kunt het mooi of minder mooi vinden wat u ziet, maar dat is niet aan ons. Wij zorgen ervoor dat u ziet wat u moet zien. Niets meer, maar zeker niets minder. U doet de zaken om de indicatoren in de juiste richting te bewegen. Wij zorgen ervoor dat u de impact begrijpt.

Digitale applicaties

Hebt u een bepaalde toepassing nodig die de productiviteit van uw medewerkers verhoogt? Een rekentool die een budget aangeeft in functie van enkele variabelen? Een onmiddellijk overzicht van alle tarieven en prijzen van uw partners? Een gecentraliseerde presentatieoplossing voor uw verkoop? Stel u voor wat u wilt bereiken en wij zorgen ervoor dat het lukt.

Intranet en extranet oplossingen

Hoe informeert u de juiste mensen in de organisatie? Hoe zorgt u ervoor dat zij de informatie kunnen beoordelen wanneer dat nodig is? Onze intranetoplossingen op maat maken het mogelijk om op elk moment en vanaf elk apparaat toegang te krijgen tot de informatie die belangrijk is voor de organisatie en haar medewerkers.

Wil u communiceren in een gesloten netwerk met uw klanten? Een juiste extranet oplossing – al dan niet gekoppel met DAM of PIM en in een afgesloten deel van uw website biedt deze oplossing op maat voor uw klanten.

Media platformen

Informatie bestaat niet alleen meer uit tekst en foto’s. Video-inhoud, audio-inhoud, geanimeerde filmpjes… zijn de nieuwe middelen om een boodschap effectief over te brengen. Maar hoe verspreidt u deze inhoud? Een mediaplatform waar allerlei gegevens kunnen worden gedeeld via een internetbrowser of uw gepersonaliseerde wall, geeft een duidelijk overzicht voor elke rechtmatige gebruiker. Dit kan worden gecombineerd met uw intranetoplossing om de juiste informatie aan de juiste mensen te geven.

Websites

Wij ondersteunen het technische gedeelte van uw online aanwezigheid: open source CMS-systemen, databases, technische implementatie van Api’s, hosting, veiligheidscertificaten, …

SKKILLS heeft PIM-tools gebouwd voor organisaties die hun gegevens bij de hand moeten hebben en deze snel beschikbaar moeten maken voor hun dealers, marketing executives, verkopers en agentschappen. Wilt u dat uw dealers kunnen inloggen, om de nodige foto’s te downloaden? Willen uw verkopers in een oogwenk een nieuwe productfiche genereren met de meest recente beschikbare gegevens? Uw gepersonaliseerde PIM-tool doet de magie voor u.

Webshops

Je verkoop boosten via een webshop? De koppeling van de webshop met jouw ERP of CRM pakket? De juiste connectie leggen met betalingssystemen? Het kan allemaal met de expertise van ons team. Wij bieden webshops in verschillende Content Management Systemen waarbij wij kijken naar de juiste oplossing voor de grote en de complexiteit van uw webshop.

Apps

Wil je een app op de smartphone lanceren? SKKILLS heeft expertise opgebouwd in de realisatie van native en hybride apps. Wij zorgen van de basis tot de lancering op iOS en Android.

Interesse? Contacteer ons nu...

© THE SKILLS HUB SRL - Oostkamp, Belgium - Iasi, Romania - Bilbao, Spain